Followers

Rabu, 04 Juli 2012

LIRIK LAGU NGAMEN 1 (SAGITA)

Dino iki mujur tenan

Aku Ngamen nang njero bis bisan

Penumpange longgar tenan
supire gal ugalan

Aku tibo jempalik'an 
neng pojok an



Arek ayu klambi abang

Cukuran lanang semiran abang

Alise nanggal sepisan, 
idhepe pasangan 
sayang untune batik an, 
kopi lambada



Iku mono ra sepiro, Mas
ibarat aku duwe konco

Lagak e koyok jutawan 
ngalor ngidul gowo koran, 
tibakno gendeng anyaran 
ditabok setan



Iku mono ra sepiro, Mas
ibarat aku duwe tonggo

Arek e ayu temenan 
jarang metu nang embongan

Tibakno meteng rong ulan 
merek ojek an



Uger arene
gerbongan iku julukane

Wedok ane lemu lemu 
di ONYEN guya guyu 
alamak 
di onyen guya guyu

Tidak ada komentar:

TERTAWALAH SEBELUM TERTAWA ITU DILARANG!!!

Ning, nong, ning, glung, Pak Bayan...
Sego jagung ora doyan...
Iwak ingkung, enak'e...
Kesandung dingklek, aduh Mbok'e...
:D

Total Tayangan Laman

Loading...

Cari

Nek arep nggoleki lewat kene: